utvecklingssamtal....

Hej hej!
Idag hade jag utvecklingssamtal som kanske inte gick så jätte bra... Fick reda på att jag hade tre IG varningar, en i engelska som jag visste om men sen en IG varning i både religion och estetisk verksamhet... ush va jag inte tycker om skolan men e jag väl inte ensam om så... Jaja men det ligger väl nått posetivt i allt (?)
Just nu gör jag inte allt mycket skall igentligen plugga på matte provet som vi ska ha på torsdag så funderar på o sätta igång med det nu så hade så bra, otroligt ovärt inlägg men bra tidsfördröj eller va de heter :).
puss hej!


Louise Rebecca Lina

GE MIG SOMMAR NÅGON!! (L)

älska vädret!

hej!
Idag har jag har varit glad hela dagen då grund utav vädret eller nått, vet inte om det kanske är det men känns som att de måste vara så alltså! ;)
juste nästa veckan eller när det nu var så skall jag louise, lina, linnea och annie jobba på idol. Vet inte riktigt vad vi skall göra än men vi ska ta kort på dom som söker till idol och visa vägen med mera , hoppas på att det kommer bli kul i alla fall (plus att man slipper två dagar i skolan ;) )
Jaja, har engelska gramatik prov på fredag så måste sätta igång med att plugga på det som jag inte alls är sugen på just nu eftersom det där sånt skönt väder ute!!!
hejdåå!


Soulja Boy - Kiss me through the phone

Träna/Danmark (y)

Jag känner mig så duktig, för jag och Louise har varit och tränat på sport life! Riktigt kul och skönt faktikst!
Juste jag, Louise, Lina och Robin har börjat planera lite. Antingen blir det på torsdag eller på lördag vi drar till danmark!!!
Kan de bli mer nice? (om det nu blir så?!)
Som sagt  bloggar när ja känner för det (som inte kommer bli ofta). Tyck va ni vill kolla eller skit i de helt enkelt, det gör nog gott för alla! (y)

En ny början!

En ny början på en ny blogg.
Är inte säker på om jag skall börja att blogga igen, men skriver när jag känner för det, ja o så får det bli.
God natt!


RSS 2.0