Efter en lång skoldag!

Åhh gud ja e helt död! Har haft en riktigt go dag faktiskt men tyckte de va lite små kyligt ute idag faktiskt för det blev green wich idag igen och självklart så tvingade vi oss själv att sitta ute (UTAN filtar -väldigt kallt-) så de blev ju inte så nice...
Efter skolan så stannade jag och louise kvar för att göra en svanska grej vi gjorde en fet tidslinje. Dom såg förjävliga ut men det är ju innehållet som räknas. Kändes riktigt fult att klippa och klistra ihop ett arbete typ, Ja menar annars brukar man ju typ göra i photoshop eller nått liknande men louise insisterade! Tog i alla fall tre timmar men nu är det klart i alla fall.
Juste en riktigt kul grej var det också hah! Louisehade tydligen kvar alla sms sedan 2008 så de va riktigt kul o kolla igenom alla sjuka saker man skrivit. Typ som förra sommaren när hon var på väg till mig och på kvällen blev det krök på blacktjärn. Goa minnen man fick upp upp;) och söta från en viss person ;).
Juste Ja skall även få beställa justins bok eller vad det nu är. Det är inte han som har skrivit den utan någon annan. Har faktiskt ingen aning om vad den handlar om men den handlar om han i alla fall eller nått :P.
Hoppas även att jag får bilderna från riccardo som jag tog på gabbe igår. Hade varit riktigt roligt :).
Sten seriös!
Hahahah ja stog på bordet över lamporna i taket så tog jag denna underbart fina bild hah!
Boken!

Kommentarer
Postat av: z.

höhöhö

2010-04-16 @ 15:49:25
Postat av: rebecca

du är för rolig du zeylon höhö .d

2010-04-16 @ 18:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0