GRILL TIME!

Har varit riktigt nice väder idag alltså! Har dock inte varit ute så mycket. Riccardo åkte och hämta mig så drog vi till allum och tog en fika och hans skulle hitta några vinglas som han inte gjorde och så skällde mamma lite på 3. Inte så konstigt eftersom jag fick min telefon för typ 2 månader sen eller nått och det skulle ta 8 dagar att få tillbaka mitt vanliga nummer men självklart har det inte hänt någonting! Så trött på de!
Aja efter det drog vi hem till Riccardo dä han hjälpte mig lite med bilderna som jag skulle fixa och sen kom Gabbe hem! :D Hade inte träffat han på en månad eller nått. Skall faktiskt bli riktigt skönt typ o flytta tillbaka till huset och få det som vanligt igen. Typ dega och snacka med Gabbe på kvällarna innan man drar och lägger sig och så. Som det var innan :). Vi skall i alla fall flytta tillbaka i slutet av juli eller i början av augusti där någon gång, så de kommer bli fettt mee niiicee assowww! !;)
just nu hörde jag pappa säga att han skulle lägga på köttet på grillen så blir la snart mat här i huset och efter det blir det nog en lite promenix med erica :). mycket trevligt mycket trevligt :)
harreee!
brist på bilder! Så ja bjuder på denna sköningen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0