Undervattensbilder och dagens bilder

Nu sitter jag hemma hos riccardo. Väntar på att maten skall bli klar. Har faktiskt haft en riktigt nice dag idag med Louise. Först käkade vi på Jensens då lina även var med sen drog hon och då dorg vi på stan i 4 timmar XD.
Idag har de hänt massa bra grejer känns det som. Först i skolan så hade vi samhäll så ville jag louise och lina göra en redovisning om vulkan grejerna men sen kommer det några killar som också ville ha de så fick vi köra sten sax påse och självklart vann jag över gustav mohaha! As glada blev vi hah! Jätte mobbat men de va nice ;). Sen erkännde louise att hon tycker justin är bra typ även ifall hon hatar han typ he he. Juuste dom spela han på h&m idag :O blev as chockad typ. HAn kommer ta över sverige ;).
Aja nu senare skall jag i alla fall träffa Frida, Erica och Julia. Kommer bli nice och chilla idag faktiskt för imon kommer bli riktigt nice ;).
Aja Här kommer lite bilder ifrån dagen och så har vi fått undervattens bilderna ifrån thailand dock blev dom förjävliga men här kommer en i alla fall två hah!
Hahha vi hade brills på oss ;)
Lina
Glenn o fredrik
Louise o lina
Glenn
PUSSHEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0