blöbläblå

Hej! klockan e lite mycket för att ja skulle lägga mig klockan 11 men nu e den 15 över får skynda mig.
I morgon kunde det varit fredag men nu är det ju tyvärr inte så... Lite tråkigt det faktiskt... Men men idag var jag i alla fall i skolan och efter den drog jag och mötte upp mamma i allum så köpte vi en poncho och en "jacka" eller nått liknande på H&M. Väldigt fint tycker jag faktiskt! Sen här jag ven pumpat in musik på ipoden så de är riktigt skönt!!! jaja, ja har väl inte så mycket att säga mer just idag!
Eller jo, god natt ! Puss

En go låt. Oskar Linnros - Från och med Du


margareta

Blev ingen film igår!! fuck that film assså....
Nu drar jag till skolan see you later !kyss ;)
random pix

hey hey hey

hej för fasiken!
Sitter här på mitt rum och gör faktiskt inte särskilt mycket. Funderar på samma sak som jag funderade på igår och som jag brukar fundera på. ska ja kolla på film elllleerrr?? Men antagligen kommer det la inte bli så, men man kan ju alltid hoppas ;). informerar er om det händer i morgon!
Har även suttit och lyssnat på justin hela kvällen av någon normal anledning. Men om man lyssnar på hans gamla album, alltså hans första så låter det knappt som han längre. Kanske för er som inte "följer" honom men det är stor skillnad sen han har börjat gå in i målbrottet! kan visa ett kort exempel här nedanför sen ;).
I morgon i alla fall. Ja då är det skola "som vanligt". ja, de kännes inte rätt att säga som vanligt på ett normalt sätt eftersom vi precis har haft sommarlov! Men efter skolan ska ja la inte göra nått speciellt men ligger ju som sagt efter i 5 ämnen så ja kanske borde ta tag i de innan skolan börjar på alvar om man säger så. Aja vi hörs! PUSS HÄÄÄYYY!!
Ni behöver bara kolla 10-15 sek in i klippet för att märka skillnaden!


30 aug 10

Hej igen!
Nu har jag varit hos pappa i en och en halv vecka och idag skulle jag och min syster ta mitt pick och pack och dra till mamma igen så nu sitter jag här framför min älskling till dator och lyssnar på guess how? ****** ****** ;)
Känner faktiskt att jag plockat på mig lite vuxen poäng idag hah! Har fått två brev från banken angående ett kort, röstkortet och en sen sån kort internet dosa:D. Rätt nöjd faktiskt!
Snackade änden med han som brukar anorna hemsedal resorna som dock gått ut skolan nu men är snäll och fixar det i år igen. Så det kommer även i år bli en tripp till vårat älskade hemsedal!! åhh vad jag älskar det stället! Tredje året i rad som skall slå dom två åren innan hur man nu skall kunna göra de på ett snyggt sätt :P.
Känns faktiskt rätt skönt att ha börjat skolan igen men inte dom här jävla lektionerna men skall väl inte direkt klaga ;) Eller jo det finns en dag jag måste få klaga på och det är tisdagen, dock bra att dom lagt alla lektioner på en och samma dag :). Men på torsdagar har jag bara en lektion för alla foto lektioner behöver man inte gå på eftersom man kan jobba hemma där! WOW
Aja tänkte bara berätta lite he he!
Jaja nu skall jag rensa min dator som min mamma tvingat mig att göra för den har börjat sega lite....
Mina vuxen poäng ;D
Mitt schema
lite skit som behövs ta bort bLÄÄÄÄÄ

kväll

varje kväll tänker jag alltid sätta på en film som man laddat ner som verkar lite små ball sådär... Men sen när man väl ligger här i sängen med datorn på knät inloggad på facebook och vad det nu kan vara så blir det aldrig av. Jag börjar faktiskt irritera mig lite på de.
Jag kan även erkänna att mina tankar ibland inte är helt friska. Hah kan typ fundera på så sjuka saker ibland som till och med jag själv kan börja garva åt.

Nog om osköna tankar. vet inte om jag skall börja blogga igen men känns i alla fall bättre att skriva på den gamla vanliga bloggen igen :). Den andra bloggen orkade jag inte med. Jag hoppas att jag sprider min glädje till kajsa och erica nu hahaha!

I morgon är det i alla fall andra veckan i skolan och det är faktiskt rätt okej. första lektionen vi hade i fredags somnade jag på, så kan de bli så mycket värre? haha fan va tragiskt jag är ibland! Får hoppas att det blir en spännande måndag i morgon i alla fall. haha tror dock inte det men man kan ju alltid önska.

Från det helt oväsentligt till något annat oväsentligt.... god natt och hej då! see yeah

En fin avslutning med min älskling


söndag - 29 augusti

hej igen! Nu var det längesen jag bloggade och det har faktiskt varit ganska skönt. Dock så saknar man att blogga om vad som händer eller om man itne har så mycket att göra så är det alltid skönt att skriva av sig :).
Denna sommaren har varit både bra och dålig kan man säga. har varit i kroatien i två veckor med sofie, sandra och frida och seglade runt där. Hur kul som helst var det! Men nu i slutet av sommaren har jag inte direkt haft flyt...
På min 18 års dag så hade jag middag var väldigt lyckad enligt mig men sen gick det utför hah. Sen dorg vi alla som var med ut för att dra in på deep. Det första jag gjorde där var att följa med isabelle på toa och sen ramla i trappan rakt in till akuten... Det hade legat glas i hela trappan så jag fick sy 18 stygn nu har knappt kunnat gå nu på två veckor :P. Men nu är stygnen borta och nu måste det bara läka ihop.
Dock är detta bara en utav oturs grejerna som hänt här i slutet av sommaren men aldrig roligt att lyssna på problem :).

Men men nog om det. har faktiskt haft en bra helg :). I fredags skullle vi fira lina, så vi dra till Deep! Men där blev vi inte länge så jag, louise och philip drog vidare till park lane där vi träffade nina anna o några :). Och senare på kvällen blev det deep igen så stötte vi även på jonathan haha! var lite ball haha :P sen drog jag och louise hem till henne och sov vid 6 tiden. I lördags sov vi till klcokan 6 på kvällen så degade bara igår. kollade film hemma med pappa och var 1000 år sen. Men det var väl mysigt, vi kollade på bröllops fotografen :).

Men men Nu ser jag att det har blivit en väldigt lång text så får la sluta skriva nu ;).
Nu skall jag faktiskt inte gör någonteing tror jag kanske hörs sen :).
Hahah vet inet vrf jag bloggar men kännde för de! LÅT MIG! hej då puss hej!

Lite bilder från i lördags :)

Jag och louise på väg in till stan

Aw kristian och lina! :)

Philip och jag inne på park lane - gay night haha:P

Louise, Frida och Julis :)

Nina och jag, det var ju gay night ;) haha

RSS 2.0