Mitt sista blogginlägg.

Nu har jag faktiskt bestämt mig. Jag skall inte blogga något mer. Jag skall ha kvar själva bloggen men blir nog inte så mycket bloggande. För det fösta så orkar jag inte mer för det känns som jag inte riktigt har tid och ork. Men jag vill i alla fall tacka alla som följt mig :) eller vad man säger hah . Låter som jag skall dö eller nått. Kommer kännas sjukt tomt utan bloggen faktiskt, eftersom man ändå alltid skriver om vad man gör och sånt och kan skriva av sig när man inte har mycket att göra. känns lite tragiskt.... Tack till er alla i alla fall. Pusspuss!
Här kommer de sista bilderna jag tänkte lägga upp och det var valborg innan vi drog vidare. Tack för en trevlig valborg! (L)

Snygga kajsa

Eken <3

Kajsa och sandra

En varm blåbärs shot

KAAJJJSA

k&S

me
Sofie erica o kajsa
eken and me
kajsa

Erica osandra

SANDRA
hah åhh fan va tragiskt de känns :(

sådär ja

Nu är jag hos sofie och sandra har inte blivit så mycket bloggande och är ledsen för det men har inte hunnit. Vi somnade ganska tidigt uppe i furulund igår och blev hämtade 10 i morgon bitti. Så man mår ju ganska sådär nu. Skall i alla fall dra till pappa snart eftersom jag skall hjälpa honom med att servera och sånt idag, får la se hur länge jag stannar där men. Antagligen blir det inte överdrivet mycket inlägg idag heller. Men måste fixa mig nu. Hörs senare och då lägger jag även ut bilderna. Puspsus


RSS 2.0