tråkigt

Sätt och kollade tillbaka i bloggen lite. Typ vad jag skrev för exakt ett år sedan osv. Jag är så irriterad på mig själv att jag tog bort allt jag skrivit 2007-2008!! vem gör en sån sak? Jo,jag tydligen, riktigt lame av mig faktiskt! Men men shit happens!
PROJEKT att städa rummet just nu alltså.. Finns ju ballare saker känner jag... snark...

ny dag

En ny dag! Igår hjälpte jag frida och louise med teori så de va la kul! Men shit vad man känner att man har glömt en hel del sen man gjorde teori provet själv, shit happens! Får väl hoppas att man aldrig blir av med körkortet.
Idag skall ja packa ihop min grejer här hos pappa för att dra vidare till mamma. Vi har dock inte kommit i ordning med allt än efter flytten så har väl lite att ta tag i antar jag.
Idag klockan 4 skall jag in till stan och ta en fika med isabelle, var ju 1000 år sedan vi sågs n så :). Efter det skall jag nog möta upp eken, sofie, sandra, frida och även hanna som kommer till götet idag! Kul o träffa henne igen :).
Men nu får jag sätta igång! Puss på er!
Har inte så mycket bilder att lägga upp men lägger upp lite go ny musik istället!

Swag

Min dag var varit rätt lugn. Power walk med frida, drog till black jack utbildnings grejen, kolla Hollywood fruar med fridus och nu skall jag städa rummet.
I morgon blir det power walk, sola och black jack och skolan. Skall dra och snacka om ett betyg som blev fel innan sommaren.. riktigt segt men hoppas det går att lösa.
Nu blir det som sagt städning och sen kolla one tree hill eller sova. Pusspuss!
En cover på drakes låt. Justin sjunger första versen o i refrängen . Sjukt hur hans röst har förändrats, riktigt nice!

båten

Shuu! Lite halv bakis en ändå inte. Igår flyttade vi hela dagen... flyttar ännu en gång.. ball jaja senare drog vi till Viktoria och käka och sen drog vi ut på styrbord barbord aka båten. De va ball! Dock är jag en lipig vän... inte så kul särskilt inte när man vet att han flyttar snart :/. Hoppas de går över. Nu skall ja duscha o sen ska ja o julia dra ner o fixa våra rum hos mamma, our new home om man säger så, random. Pusshej ! 1

man down

Drar ner till solariet me fridus nu och får lite färg på skinnet! Kommer bli en nice vecka! Skall till black jack utbildningen lite hur jag vill nu denna veckan o snart börjar ja jobba! sjukt kul! Imorgon skall göra akryl naglar, på torsdag är det löning, fredag blir de utgång och på söndag blir det antagligen liseberg! VÄRT! Pusssheej

Tingalingaling

Börjar bli sjuk kul... halsen värker o de e inte kul :/.
Igår jobba jag och träffade sendan hami :). Idag blev det inget jobb för det var kasst väder så degade hemma hos frida istället :). Kom precis hem så nu skall jag lägga mig och kolla på one tree hill säsong 4 :D ÄR FAST!
Puss på er!

work

Jobbat hela dagen och skall göra det hela veckan så inte så mycket mer att säga! have fun bitches!

#vissel


it boy

Tjenixen!
Nu har jag fyllt 19 o grejer! Känns super! Igår var jag frida och sofie även ute på berså. Riktigt kul var det! Var hemma 8 i morse haha riktigt ball. Hade nästan gett upp göteborg där för ett tag.
Idag har jag i alla fall varit på black jack utbildningen och sen efter det träffade jag hami o hängde lite :).
Nu i veckan skall jag bara jobba heeeeela tiden... imon, onsdag, torsdag, fredag o lördag.. Jag är inte riktigt van vid det där med jobb än asså.
Aja ikväll blir det lungt vad det verkar som än så länge, one tree hill nu. Pusssheej

vart jag mig i världen vänder #björn


#bakis

Lite halv död idag, städat o grejer idag. Igår började kvällen hemma hos karin, riktigt trevligt och sen drog vi vidare till berså. Karin du hade rätt det var faktiskt riktigt nice igår haha. HAde inte varit ute på år och dar så det var kul. Kvällen slutade klockan 6 på morgonen så får säga att det var riktigt ball faktiskt.
Idag skall ja på black jack utbildningen eller vad man skall kalla det.
pussheej
Ja o karin innan utgång!

heeey!

Uppdaterar inte så mycket jag vet! Men det var riktigt kul i varberg i helgen! Occch eftersom det var så kul så drar vi dit i helg igen!! Kommer bli grym. Vad har hänt under veckan då? jo, ja och frida har fixat lite grejer heh som inte ni får veta. Idag var vi en sväng i torslanda och käkade räkor och spelade spel hemma hos louise. Super mysigt!
I morgon skall jag köra ut mamma, riccardo och co till flygplatsen, så det  blir ju skönt för dom och mindre skönt för mig som får gå upp 9 på en torsdag... Om det nu är så ovanligt. Sen skall jag nog mest slappa ta en promenix med  frida och sandra och sen skall jag på black jack utbildningen igen. Ser verkligen fram emot att sätta igång att jobba som dealer nu, verkar sjukt kul måste jag säga :).
Näh nu får jag nog ta o lägga mig men här kommer några bilder från i helgen :). Blev dock inga bilder från när vi var ute får då glömde vi bort den där stackars kameran, men det får det bli ändring på i helgen. Puss
Älskar dig! <3
Frida, jag och martina
jag och maria
Jao

RSS 2.0