jag lever faktiskt

Yes det gör jag. Jag har inte uppdaterat på riktigt länge nu känner jag. Men nu är det söndag och jag har lite tid över. Det har hänt väldigt mycket nu den senaste tiden. Jag och några tjej kompisar har bokat en resa till spanien den 9 juni och planerat mycket för det. Dock kommer detta inte bli en vanlig resa utan det kommer börja med att jag frida ekholm, louise, robin och lina drar ner och är där i 2 veckor sen drar lina och robin hem och nästa gäng kommer ner och är där i två veckor ;). Sen drar alla till sverie o eken drar någon annnan stans i spanien. Då kommer det bara vara jag och min käre vän louise som är kvar där nere i värmen. Vi hade nämligen tänkt att försöka lösa jobb och sånt där nere och försöka vara där så länge vi kan, just därför har vi inte bokat en biljett hem än ;).
Där har ni sommar planerna.
Denna helgen och detta lovet har faktiskt varit rätt nice o särskilt igår när jag louise och robin var hemma hos eken och bakade jätte söta cupcaks och spelade spel. Det var faktiskt riktigt mysigt och roligt :). Måste göras om.
I morgon börjar skolan igen... Har inte haft en enda lektion på 9 veckor nu och saknar det faktiskt inte det minsta. Men men i morgon börjar det. Här kommer några bilder typ från lovet o helgen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0