love you like a love song

Fått ordning på mitt rum nu, känns skönt. Har inte tänkt på bloggen så mycket denna sommaren men nu sitter jag här i mitt rum och fick den i tankarna så varför inte lixom. dagarna nu under sommaren blir ju kanske inte det mest äventyrsfulla direkt så vet väl inte vad jag skall säga. Har väl degat för det mesta och jobbat på grindstugan. Men inte nog med det så skall jag på en utbildning på måndag till ett nytt jobb som black jack dealer! Kommer bli riktigt kul att testa på något nytt äm café branchen faktiskt.
För ett tag sen så beställde jag även justin biebers film, ni vet den som gick på bio för ett tag sen? yes, den. Den kom på posten idag! Blev överlycklig o fick även ett litet armband. Jag kan säga såhär ni som såg filmen på bio och gillade den måste ju helt klart se filmen!! Och nu undrar nu säkert varför man skall se filmen om man redan har sätt den??!? Det gjorde jag också först men när man började kolla på DVDn så var det inte samma film, eller jo det var ju samma film men med mer inslag och lite mer balla scener som dom klippte bort i bio filmen så det var riktigt kul!
men nog om mitt bieber tjöt!
Åkte och träffa tusko, evensson och martin en stund för att säga hej då.. Dom skall ju till grekland nu i 2 veckor och jag är inte alllls avundsjuk... eller?
Jaja, får väl hoppas dom får de skit kul! :)
Nu skall jag lägga mig och kolla på en film var palnen så man kan somna gott ;).
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0