ÖL brilllerrrR

våraälskade norskar i spanien har gjort så att jag älskar denna låten!!!! goaste11


rubrik... ellleeer???

Tjena, just nu sitter jag och käkar lite och kom faktiskt precis hem från havet med frida och frida. Känns typ meningslöst att sola hemma nu när man kom hem från Spanien bara för att det inte känns som att solen tar så mycket här hemma. Men det gör den allt lite ändå ser jag nu ;). Igår var jag eken, martin, dennis och carro på bio. Vi skulle ha gått me unknown men jag råka ta fel på tiden så det blev bad teacher istället. Den var väl rätt ball måste jag väl säga men inte "DU MÅSTE SE DEN"-bra. Nu skall jag hoppa in i en dusch och sen träffa frida o ta en liten picknick och frida om hon pallrar ta sig till partille igen. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi skall göra ikväll men är väldigt sugen på att bara ligga hemma och dega ikväll eftersom vi skall ut till havet imon igen ;).
Vi har även pratat med några killar som vi träffade i spanien och dom funderade på att komma ner från Vänersborg eller va de hette. Dom kommer i alla fall antagligen på torsdag så de hade varit nice :).
Aja nu drar ja, lägger upp lite mer bilder från Spain, dock finn sodm redan på facebook men careface. Party bilderna ahar dock inte louise lagt ut än som var på den andra kameran men det kommer väl får vi hoppas ;). puss

Galet

Heej! Nu är jag hemma från spanien igen efter 2 sjuka veckor! Jag dör hur balla dom varit! :O
Har här så sjukt mycket saker som man aldrig skulle gjort hemma. Nu när jag kom hem så fick jag dock feber och inget vidare.. :/ Lite halv segt faktiskt.. Men under resan har vi träffat bode otrevligt och mycket trevligt folk som jag hoppas man kommer se mer av :).
Just nu väntar jag på att maten skall bli klar och sen blir det nog en lungn hemma kväll för min del..
Orkar verkligen inte lägga upp bilder från spanien just nu men nästan allt finns på facebook ;) köss

Heeej

Har inte blivit så mycket med bloggen på de senaste men har haft fullt upp. har knappt varit hemma! Studenten i onsdagas som var bäst, torsdags var vi hos frida och lågoch dog i soffan fredagas var det utgång då vi var på trädgårn och chez och kom hem klockan 7 hah värt! Vi var även ute vid havet i fredags och i lördags! IDAG skall jag frida och sofie hämta kalle bilen som jag skall ha). Men vi skall inte bara hämta den utan vi skall även sova i varberg i en natt o mysa lite heh! <3
Aja nu måste ja fixa mig pouspsus
lägger ut bilden ´ngn annan dag

RSS 2.0