hemma

nu va man hemmma igen. Har faktiskt sovit hos sofie och sandra hela helgen :D. Var ett tag sen man gjorde de så det var mysigt <3.
Idag har ja varit i skolan och fått gjort lite grejer och nu hade jag tänkt sätta mig med engelskan... Då är det ett perfekt tillfälle att sätta sig och blogga faktiskt. Ja menar "om man inte har något annat att göra" hehe. Jo då jag skall väl sätta mig med det innan jag deckar framför datorn. Men innan jag gör det så tänke jag berätta om min lilla helg.
I fredags var jag hemma och sofie och sandra och degare sten hårt! Vi kollade på en jätte hemsk film... Den hette typ "spit on your grave" eller något likande. Den kan jag rekommendera. Den handlade om en tjej som blev våldtagen av 8 idioter till killar och sen skulle hon ge igen och fyfan va rätt det var! :D
I Lördags så blev det en lungn dag men på kvällen drog vi hem till karin för att fira att hon fyllt 19! Så det var pizza och öl kväll som gällde. Riktigt lyckat tycker ja :). Efter vi vidare till Berså och träffade även frida, maria och martina där.
Så det var väl min helg och igår var man ju lite halvseg så då degade vi ännu en dag hos sofie och sandra :).
Det var den berättelsen det haha! Nu skall jag HEEELT ärligt sätta igång med skolarbetet!
PUSSS
En lite halv vidrig bild men det var den ändå bilden från kvällen än så länge, på sandra och mig! :)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0