update

Det blir lätt att man inte uppdaterar denna lille bloggen har jag märkt. Men när jag har tid som sagt då funkar det!
Igår drog jag upp till sofie och degade film. Eller vi åkte ner och hyrde en skräckis och sen när vi hade kollat i 2 minuter på filmen så vågade sofie inte se mer så då stängde vi av haha!
Idag drog jag hem, fixade lite bilder och har även pluggat naturkunskap. Usch! Jag har omprov i natur på onsdag och jag fattar ingenting.... JAg får verkligen inte in sånt tråkigt i min hjärna... Hur skall detta gå har jag frågat mig ett antal gånger men då något sätt skall jag väl försöka tvinga in det.
Nu gör jag inte så mycket natur boken ligger bredvid mig i sängen och jag har planer på att dra ut och ta mig en joggingrunda i detta "underbara" väder. Frågan är ju NÄR KOMMER VÅREN? Det finns inte 4 årstiden i detta sverige utan det finns bara två! Sommar i två veckor sen regn i resten av sommaren och sen kommer vinter på en gång. Seriöst är det inte så då eller? Det är ju helt sjukt!
Vi har ju i alla fall bokat spanien resan nu den 9 juni så det skall bli underbart och boendet skall vi betala in på måndag :). Kan nog visa lite bilder på det faktiskt :).
söta jag just nu hahahah
Här är några bilder från våran fina lägenhet 100 meter från stranden :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0