kväll

Just nu ligger jag i min säng. Jag lyssnar den covern som justin hade gjort, jätte mysig. Gjorde klart psykologin förut också. Drog även ut o jogga och powerwalka, åkte även ner till gabbe han o några kompisar skulle ut så:).
Jag älskar att ligga med datorn i knät, lyssna på skön musik och bara tänka, såhär på kvällen.
Jag funderade på en grej förut, vad man än gör så blir det fel, man får aldrig det man vill ha eller så får man bara en del som gör det ännu värre. Jag är faktiskt en ganska stor idiot på ganska många sätt måste jag erkänna. Jag gör vissa saker utan att tänka på konsekvenserna, även ifall det inte alltid blir konsekvenser men. Eller det har det aldrig blivit som tur var. Men ändå ångrar jag inget eller det är klart jag gör men inget jag sitter och funderar på ofta. Andra hade haft ångest o ånger till 100. Jag vet vad jag skall ångra, vad jag skall ha ångest för men får det inte. Jag har ångest för någon annan. För jag vet exakt hur det känns.
Jag har nog blivit väldigt anti vissa saker på grund av en period i livet. Jag tror inte jag tänker på samma sätt som jag gjorde förut. Allt ser mer negativt ut på just den delen. Men sånt händer väl om man umgås med idioter. Jag tål mer nu, vet hur konsekvenser fungerar och vågar ta dom. Man blir bara starkare och starkare för varje dag.
"man kommer inte dö av det" det tänker jag ofta. Förlåt men var bara tvungen att skriva av mig på något sätt, börjar man tänka på en sak så kommer en annan grej upp. Hah denna texten handlar om 1000 olika saker känns det som. men nu måste ja verkligen sova puss
en random gammal bild

Kommentarer
Postat av: Anonym

Shit pommes frites becca, det är tecken på mognad. Hälften av det man planerar går inte som man tänkt eller så gör man misstag. Men det är det man lär sig av och livet är till för att levas. Lycka till - nästa vecka är du vuxen och står på egna ben!

2011-05-25 @ 20:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0