my showroom

Extremt trött på blogg.se så nu har jag gjort mig en blogg på myshowroom.se som heter rebeccaadamsson.myshowroom.se
Check that out ;)

work

Nu har jag varit iväg lite överallt idag. sov hos frida så jag skulle kunna komma upp i tid som jag gjorde också. Efter det drog jag hem och fixa mig, drog till banken och delade ut CVn lite överallt. Ja löser de ba lixom!
Nu är jag hemma och käkar och sen skall ja pallra mig ner till arbetsförmedlingen och sen hämta frida för att dra en sväng på allum, så blir hennes önskan också uppfylld höhö. soooft o puss!
Avslutar med en go bieber

L for Live, Life, Love

Tjena! En sick grej hände idag. Jag vinner aldrig någonting. Men igår kväll hade jag verkligen inget att göra så jag gick med i den  tävlingen på NRJ. Man kunde vinna ett par nya reebok eseytone skor. Man skulle typ göra en lista med 10 träningslåtar o skicka in ba, så ja gjorde de för skoj skull. Så idag när jag satt och fikade med louise så ringde han sebastian AKA basse från nrj o säger att ja ha vunnit ett par sånna. As soft. Det var typ ett sign för att jag skulle börja träna igen. så nu jävlar sätter ja igång. Redan i morgon. Måste ju faktiskt utnyttja mitt sportlife kort efter de gått typ 5 månader sedan jag var där.
Lite roligt i alla fall :) hih
Nu skall ja sova så ja orkar dra iväg till gymmet imon! PUSS

HEMSEDAL

Snart är det hemsadal i år igen! Fyyfan vad taggad jag är! SJUKT! Går bara att beskriva dom resorna på ett sätt och det är FESSSSSST! Går inte att beskriva med ord hur sjukt ball det är! Snart drar viiii!! ;D

X-tremt

Jag vet inte varför men känner för att skriva av mig lite. Vet inte riktigt om vad men det kan alltid behövas. Nu är man 19 och har ingen aning om vad som kommer att hända i framtiden. Känns nästan som att det är det enda folk pratar om nu. Skolan är sluta, nu skall man börja jobba och betala för sig själv, man skall alltid tänka ett steg före och om man inte har någon plan snart skulle det vara som att världen går under.

Jag gillar att ta saker som dom kommer. Det brukar inte alltid funka men just nu har det faktiskt gjort det. Behöver man planera hela sitt liv innan man ens fyllt 20? Jag är väldigt impulsiv ibland som jag själv tycker är rätt ball att vara. För då har man inga förväntningar eller vet inte riktigt hur det kommer bli och det är lite mer spännande än att veta hur allt skall gå och hur allt skall bli lixom. Vet inte riktigt vad jag vill få ut med detta men det känns som att alla försöker skrämma upp än.
Jag vill ha kul så länge jag är ung! Kärlek är inte heller något jag letar efter för det gör allt bara mer komplicerat. Visst det är jätte mysigt att ha någon men jag känner inget behov att att ha det just nu, har mina vänner som alltid gör mig glad!
För cirka två år sedan var det någon som sa till mig att jag skulle leva och göra allt det roliga man bara kan göra nu som ung dock sa hon det på ett annorlunda sätt. Det har fått mig att tänka och förändrade en hel del i mitt liv.
Nu skall jag jobba så mycket jag bara kan och sen ut och resa sen får man väl sätta igång med de man nu skall göra.
Hatar att skriva sånna här texter för man känner sig så extremt oskön haha! fuck life nu kör vi! PUSSHEJ!

blackjack

Tjenare! Kom precis hem från blackjacken som jag antagligen nu i veckan kan börja kalla för jobbet. Känns grymt skönt och grymt kul! Idag har jag varit på stan med eken, hanna och lina. Jag och lina tog även en fika som va myspys. I morgon skall jag nog bara dega järnet om ja inte skall in till stan o träffa louise men får se hur pepp jag är på att dra in till stan imon igen. Har typ börjat hata att gå i affärer o sånt, riktigt lame typ. Men men nu skall jag lägga mig o kolla på one tree hill eller något. Pusspuss !

regn

EXTREMT boring.... va ska man hitta på idag lixom? skall till jobbet vid tio på kvällen men innan de vet ja inte. Jag blev ju av med min mobil i fredags så har polisanmält den och skrivit ett mail till tre. Så är det bara att hoppas att man får en ny på försäkringen. Är så trött på att alltid tappa bort alla mina saker. Är i lägenheten nu och har sovit här första gången i natt, rätt soft. Dock är sängen vriden åt något håll jag itne brukar sova åt så ja har typ legat på halvsidan och rullat runt o inte kunnat ligga rakt typ, haha extremt onice.
hah Gabbe, victor, ja o julia i Venedig för 1000 år sen, sweet!

Jag gråter bara i regnet

Jag är kär!

ibland är det inte kul att vara nattuggla...

Tjenare! Just nu är klockan lite mer än över läggdax tycker jag.. skall upp tdigt imon och fixa en massa grejer också... skit kul..not
Är hemma hos sofe och sandra nu med sandra och frida. Dom har dock redan somnat verkar det som. Idag mötte jag upp isabelle och fick även med oss johanna som ja inte träffat på år och dar. Vi tog en fika på fröken olsson och senare på kvällen degade jag, rulle o sandra i badtunnan i typ 2 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. måste dra nu puss

RSS 2.0