X-tremt

Jag vet inte varför men känner för att skriva av mig lite. Vet inte riktigt om vad men det kan alltid behövas. Nu är man 19 och har ingen aning om vad som kommer att hända i framtiden. Känns nästan som att det är det enda folk pratar om nu. Skolan är sluta, nu skall man börja jobba och betala för sig själv, man skall alltid tänka ett steg före och om man inte har någon plan snart skulle det vara som att världen går under.

Jag gillar att ta saker som dom kommer. Det brukar inte alltid funka men just nu har det faktiskt gjort det. Behöver man planera hela sitt liv innan man ens fyllt 20? Jag är väldigt impulsiv ibland som jag själv tycker är rätt ball att vara. För då har man inga förväntningar eller vet inte riktigt hur det kommer bli och det är lite mer spännande än att veta hur allt skall gå och hur allt skall bli lixom. Vet inte riktigt vad jag vill få ut med detta men det känns som att alla försöker skrämma upp än.
Jag vill ha kul så länge jag är ung! Kärlek är inte heller något jag letar efter för det gör allt bara mer komplicerat. Visst det är jätte mysigt att ha någon men jag känner inget behov att att ha det just nu, har mina vänner som alltid gör mig glad!
För cirka två år sedan var det någon som sa till mig att jag skulle leva och göra allt det roliga man bara kan göra nu som ung dock sa hon det på ett annorlunda sätt. Det har fått mig att tänka och förändrade en hel del i mitt liv.
Nu skall jag jobba så mycket jag bara kan och sen ut och resa sen får man väl sätta igång med de man nu skall göra.
Hatar att skriva sånna här texter för man känner sig så extremt oskön haha! fuck life nu kör vi! PUSSHEJ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0